Search

Silvertex Black 122-9001

Product code:

122-9001

40,00  (32,26  + alv)

Description

Hinta metreittäin

TEKNISET TIEDOT:

100 % Vinyyli (Taustakangas polyesteri)

Paino: 685 g/m²

Leveys: 137 cm

Täysi rulla: +/- 30m / 31 kg

Hankauksenkesto: Erinomainen (300 000 Martindale)

Kylmä murtuma: -23°C

UV-Kesto: Erinomainen ( 1000 h 7/8 )

PERMABLOK3®

SILVERGUARD®

Antistaattinen viimeistely

Likaa hylkivä viimeistely

Valmistajan tuotesivu

TUOTEKUVAUS

Permablok3-kokoelman Silvertex-kangas on erinomainen valinta veneverhoiluun. Silvertex on helppohoitoinen vinyylikangas, jossa on himmeästi hohtava mattamainen pinta. Kankaan omat antibakteeri- ja homeenestokäsittelyt pidentävät kankaan käyttöikää, usein kosteissa veneily ja säilytysolosuhteissa.

Puhdistus miedolla saippualla ja vedellä. Tahrat kuten rasva, veri, aurinkorasva, liitu tai vesiliukoinen tussi lähtevät vinyylipinnasta helposti pyyhkimällä. Tarvittaessa voi käyttää desinfiointiaineita tai alkoholiliuoksia.

Paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa kankaissa on Permablok3-antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsittely. Silvertex-kankaassa on lisäksi edistyksellistä teknologiaa hyödyntävä Silverguard-hopeaionikäsittely, jonka tehokkuus perustuu hopeaionien luontaiseen kykyyn eliminoida mikro-organismeja ja siten ehkäistä hajuja ja tahroja aiheuttavia bakteerikasvustoja. Näiden viimeistyskäsittelyiden ansiosta kangas soveltuu erinomaisesti erittäin vaativiinkin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3-kankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valonkesto.

Additional information

Weight0,95 kg
Dimensions140 × 21 × 21 cm
Materiaali

Polyvinyl chloride

Similar products