En modern klassiker

VA-Mini

VA-Mini är framtagen för bekvämt och sportigt båtliv. Tack vare sin kompakta storlek passar VA-Mini de flesta båtmodeller.

Rena linjer

Den stiliga stolen ger båten en ny look

Stolens framdel kan fällas upp och är behändig då man står och kör. Det går även att sitta på den uppfällda framdelen. Den ergonomiska designen stöder ryggen även på sidorna och ger en stabil körställning även i hårt väder.

Finländsk kvalitet

Designen och tillverkningen av VA-Mini är finländsk arbete med toppkvalitet

Mått

EGENSKAP

MÅTT

HÖJD

520 mm

BREDD

480 mm

Djup framkant nere

595 mm

Djup framkant uppfälld

500 mm

Ryggstödets höjd

430 mm

Vikt / kg

15 kg

Vikten och måtten anges utan stativ eller monteringsskena.

VA-Mini GT kan monteras på de flesta båtstolsbenen och glidskenorna. Kontrollera placeringen av hålen för fästbultarna här.

Överdrag

Skydda båtstolen alltid när du inte använder båten. I båtstolarna används vädertåliga material, men ett bra skydd förlänger produktens livslängd och ger ökad användarkomfort. Överdraget skyddar mot smuts och skräp, minskar UV-belastningen på materialen och håller båtstolen torr när den inte används.

Skötselanvisningar

VA-Mini-stolarna kläs i regel med konstläder eller PVC. I båtstolens rengöring och skötsel kan man följa VA-Varustes skötselanvisning eller skötselanvisningen från respektive materialtillverkare.

Båtstol

Stativ och glidskena

Du hittar stativ, justerben och glidskenor för båtstolarna i vår webbutik.

VA-Mini

Monteringspunkter

VA-Mini kan monteras på de flesta båtstolsbenen och glidskenorna. Kontrollera placeringen av hålen för fästbultarna här.

båtstol

Skötselanvisningar

I båtstolens rengöring och skötsel kan man följa VA-Varustes skötselanvisning eller skötselanvisningen från respektive materialtillverkare.