VA-Varuste är den ledande tillverkaren av
anpassade båttextilier i Europa

Våra huvudprodukter är båtkapell, båtdynor och båtstolar. Våra båttextilier representerar den absoluta spetskompetensen inom branschen, både då det gäller kvalitet och användbarhet. Vi gör båtlivet bekvämt för individen genom att tillverka produkter som ökar båtens bruksvärde och ger den fler egenskaper.

Funktionalitet, stil och hållbarhet

VA-Båtkapell

Ett välplanerat och högklassigt tillverkat båtkapell höjer båtens värde och ger ökad komfort i båtlivet. Båtkapellets funktionalitet, utseende och tålighet är en viktig del av båtens användbarhet och utseende. Vi designar våra båtkapell alltid i samarbete med båttillverkarna och med beaktande av olika båtars olika användningsändamål. Vi ritar produkterna i 3D-program, vilket gör det möjligt att designa produkterna samtidigt som en ny båtmodell tas fram. På så sätt kan vi leverera båtkapell redan till de första prototyperna och visningsbåtarna. Utöver båtkapell tillverkar vi också hamnkapell och båtöverdrag för förvaringen.

Käytettävyyttä muotoilusta tinkimättä

VA-Venetyynyt

Tyynyt parantavat veneilymukavuutta ja vaikuttavat merkittävästi veneen ulkonäköön. Tyynyjen kehittelyssä teemme yhteistyötä useimpien kotimaisten venevalmistajien kanssa. Pystymme tarjoamaan uusintatyynyinä alkuperäisellä kaavalla tehdyn yksittäisen tyynyn tai koko tyynysarjan.

För ett extra komfortabelt båtliv

VA-Båtstol

I våra VA-båtstolar förenas förstklassig ergonomi och modern, stilren design. Våra båtstolar skiljer sig från andra i och med deras stiliga formgivning. Båtstolarnas design och tillverkning är finländskt kvalitetsarbete. Vi tillverkar stommarna av hållfast HDPE-material som monteras på en kraftig aluminiumram. Hybridkonstruktionen säkerställer båtstolens hållfasthet även vid hård användning. Framdelen på alla våra båtstolsmodeller vid behov kan fällas upp, vilket gör det enkelt att köra stående. VA-båtstolarna skräddarsys till att matcha olika båttillverkares färger.

ledande tillverkaren av
anpassade båttextilier i Europa

KOMFORT VÄRD DIN BÖÅT

Redan över 50 år

FÖR ETT EXTRA KOMFORTABELT BÅTLIV

Våra huvudprodukter är båtkapell, båtdynor och båtstolar

Våra kunder inkluderar samtliga betydande båttillverkare i Finland och i övriga Norden.
Våra produkter levereras dessutom till Mellan- och Sydeuropa.

Båtkapell

Funktionalitet, stil och hållbarhet

Finländsk kvalitet

Den stiliga stolen ger båten en ny look

Är båten välskyddad?

Överdrag för vinterförvaring som din båt är värd

ISO 9001 AUKTORISERAD

91% kundnöjdhet

Leverans över hela Finland
(exklusive Åland)