Moderni klassikko

VA-Mini

VA-Mini on tarkoitettu mukavaan ja sporttiseen veneilyyn. Kompaktin kokonsa ansiosta VA-Mini sopii useimpiin venemalleihin. 

Linjakkaasti muotoiltu

Tyylikäs istuin antaa veneeseen uutta ilmettä

Istuimen ylösnostettava etuosa on kätevä ajettaessa seisaaltaan. Pystyasennossa olevan etuosan päällä voi myös istua. Hyvä muotoilu tukee myös sivuilta ja pitää ajoasennon vakaana kovemmassakin kelissä.

Kotimaista laatua

VA-Minin suunnittelu ja valmistus ovat suomalaista laatutyötä

Mitat

Ominaisuus

Mitta

Korkeus

520 mm

Leveys

480 mm

Syvyys etureuna alhaalla

595 mm

Syvyys etureuna yläasennossa

500 mm

Selkänojan korkeus

430 mm

Paino / kg

15 kg

Painoon ja mittoihin eivät sisälly istuimen jalusta tai asennusliuku.

VA-Mini on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä. 

Suojahuppu

Suojaa veneistuin aina, kun et käytä venettä. Veneistuimen materiaalit ovat kyllä säänkestäviä, mutta hyvä suojaus pidentää tuotteen käyttöikää ja lisää käyttömukavuutta. Suojahuppu antaa suojaa lialta ja roskilta, vähentää materiaalien UV-rasitusta ja pitää istuimen kuivana, kun sitä ei käytetä. 

Hoito-ohjeet

VA-Mini istuimet verhoillaan pääosin keinonahka tai PVC-materiaaleilla. Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.

Veneistuin

Jalat ja Liu’ut

Löydät veneistuimien jalat, säätöjalat ja asennusliut verkkokaupastamme. 

VA-Mini

Asennuspisteet

VA-Mini on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä. 

veneistuin

Hoito-ohjeet

Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.