Vår webbutik är öppen under vår fabriks sommarlov den 8 juli. - 4.8.2024. Webbutiksbeställningar gjorda under vårt sommarlov kommer att levereras efter semestern från och med vecka 32. Senast 4.7. mottagna beställningar kommer att levereras före semestern.

En modern klassiker

VA-Pro

VA-Pro är avsedd för ett tryggt och angenämt båtliv, därför att ryggstödet och den främre kanten på stolen går att reglera i fyra olika lägen i en handvändning. På så vis blir körställningen både ergonomisk och trygg. Stolen är försedd med en pantenterad snabbregleringsmekanism och går enkelt att justera så att den passar just dig.

Rena linjer

Den stiliga stolen ger båten en ny look

Stolens justerbara framkant kan lätt lyftas i lodrätt läge och erbjuder då en stadig köställning också när du vill köra stående. Det går även att sitta på den uppfällda framdelen. Den ergonomiska designen stöder ryggen även på sidorna och ger en stabil körställning även i hårt väder.

Finländsk kvalitet

Justerbar båtstol

Mått

EGENSKAP

MÅTT

HÖJD

555 mm

BREDD

550 mm

Djup framkant nere

615 mm

Djup framkant uppfälld

510 mm

Ryggstödets höjd

430 mm

Vikt / kg

20 kg

Vikten och måtten anges utan stativ eller monteringsskena.

VA-Pro kan monteras på de flesta båtstolsbenen och glidskenorna. Kontrollera placeringen av hålen för fästbultarna här.

Överdrag

Skydda båtstolen alltid när du inte använder båten. I båtstolarna används vädertåliga material, men ett bra skydd förlänger produktens livslängd och ger ökad användarkomfort. Överdraget skyddar mot smuts och skräp, minskar UV-belastningen på materialen och håller båtstolen torr när den inte används.

Skötselanvisningar

VA-Pro-stolarna kläs i regel med konstläder eller PVC. I båtstolens rengöring och skötsel kan man följa VA-Varustes skötselanvisning eller skötselanvisningen från respektive materialtillverkare.

Båtstol

Stativ och glidskena

Du hittar stativ, justerben och glidskenor för båtstolarna i vår webbutik.

VA-Pro

Monteringspunkter

VA-Pro kan monteras på de flesta båtstolsbenen och glidskenorna. Kontrollera placeringen av hålen för fästbultarna här.

båtstol

Skötselanvisningar

I båtstolens rengöring och skötsel kan man följa VA-Varustes skötselanvisning eller skötselanvisningen från respektive materialtillverkare.