Moderni klassikko

VA-Pro

VA-Pro on tarkoitettu turvalliseen ja miellyttävään veneilyyn, sillä veneistuimen neljään eri asentoon nopeasti säädettävät selkänoja ja reisituki mahdollistavat ergonomisen ja turvallisen ajoasennon. Patentoidulla pikasäätömekanismilla varustettu istuin on helppo säätää omalle vartalolle sopivaksi. 

Linjakkaasti muotoiltu

Tyylikäs istuin antaa veneeseen uutta ilmettä

Istuimen säädettävä etuosa on nostettavissa kätevästi pystyyn, jolloin se tarjoaa tukevan ajoasennon myös seisten ajettaessa. Pystyasennossa olevan etuosan päällä voi myös istua. Hyvä muotoilu tukee myös sivuilta ja pitää ajoasennon vakaana kovemmassakin kelissä. 

Kotimaista laatua

Säädettävä veneistuin

Mitat

Ominaisuus

Mitta

Korkeus

555 mm

Leveys

550 mm

Syvyys etureuna alhaalla

615 mm

Syvyys etureuna yläasennossa

510 mm

Selkänojan korkeus

430 mm

Paino / kg

20 kg

Painoon ja mittoihin eivät sisälly istuimen jalusta tai asennusliuku.

VA-Pro on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä. 

Suojahuppu

Suojaa veneistuin aina, kun et käytä venettä. Veneistuimen materiaalit ovat kyllä säänkestäviä, mutta hyvä suojaus pidentää tuotteen käyttöikää ja lisää käyttömukavuutta. Suojahuppu antaa suojaa lialta ja roskilta, vähentää materiaalien UV-rasitusta ja pitää istuimen kuivana, kun sitä ei käytetä. 

Hoito-ohjeet

VA-Pro istuimet verhoillaan pääosin keinonahka tai PVC-materiaaleilla. Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta. 

Veneistuin

Jalat ja Liu’ut

Löydät veneistuimien jalat, säätöjalat ja asennusliut verkkokaupastamme. 

VA-Pro

Asennuspisteet

VA-Pro on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä. 

 

veneistuin

Hoito-ohjeet

Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.