Verkkokauppamme on auki tehtaamme kesäloman ajan 8.7. - 4.8.2024. Kesälomamme aikana tehdyt verkkokaupan tilaukset toimitetaan lomien jälkeen viikosta 32 alkaen. Viimeistään 4.7. tulleet tilaukset ehditään toimittaa ennen lomaa.

Haku

Diamante Otoño DIA-6619

Tuotekoodi:

DIA-6619

40,00  (32,26  + alv)

Kuvaus

Hinta metreittäin

TEKNISET TIEDOT:

100 % Vinyyli (Taustakangas polyesteri)

Paino: 680 g/m²

Leveys: 137 cm

Täysi rulla: +/- 30m / 31 kg

Hankauksenkesto: Hyvä (100 000 Martindale)

Kylmä murtuma: -23°C

UV-Kesto: Erinomainen ( 1000 h 7/8 )

PERMABLOK3®

SILVERGUARD®

Antistaattinen viimeistely

Likaa hylkivä viimeistely

Valmistajan tuotesivu

TUOTEKUVAUS

Permablok3-kokoelman Diamante-kangas on erinomainen valinta veneverhoiluun. Diamante on helppohoitoinen vinyylikangas, jossa on himmeästi hohtava timanttiruutu-kuviointi. Kuvion eri kiiltoasteet luovat kuvioon kolmiuloitteisen vaikutelman. Kankaan omat antibakteeri- ja homeenestokäsittelyt pidentävät kankaan käyttöikää, usein kosteissa veneily ja säilytysolosuhteissa.

Puhdistus miedolla saippualla ja vedellä. Tahrat kuten rasva, veri, aurinkorasva, liitu tai vesiliukoinen tussi lähtevät vinyylipinnasta helposti pyyhkimällä. Tarvittaessa voi käyttää desinfiointiaineita tai alkoholiliuoksia.

Paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa kankaissa on Permablok3-antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsittely. Diamante-kankaassa on lisäksi edistyksellistä teknologiaa hyödyntävä Silverguard-hopeaionikäsittely, jonka tehokkuus perustuu hopeaionien luontaiseen kykyyn eliminoida mikro-organismeja ja siten ehkäistä hajuja ja tahroja aiheuttavia bakteerikasvustoja. Näiden viimeistyskäsittelyiden ansiosta kangas soveltuu erinomaisesti erittäin vaativiinkin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3-kankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valonkesto.

Additional information

Weight0,95 kg
Dimensions140 × 21 × 21 cm
Materiaali

Polyvinyylikloridi

Samankaltaisia tuotteita