Verkkokauppamme on auki tehtaamme kesäloman ajan 8.7. - 4.8.2024. Kesälomamme aikana tehdyt verkkokaupan tilaukset toimitetaan lomien jälkeen viikosta 32 alkaen. Viimeistään 4.7. tulleet tilaukset ehditään toimittaa ennen lomaa.

Ehdot

62° 52.27′ 00“ — 27° 39.25′ 40“

Toimitusehdot

Tuotteen myyjä

Verkkokaupan myynnistä ja markkinoinnista vastaa
VA-Varuste Oy / Y‑tunnus 0549341–4
Siikaranta 14, 70620 Kuopio
Puh. +358 (0)17 265 9500
asiakaspalvelu@va-varuste.fi

Maksaminen

Paytrail –maksupalvelulla

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y‑tunnus: 2122839–7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839–7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitus

Toimitusaikamme on varastossa oleville tuotteille yleensä 2-5 arkipäivää. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla toimitusaika on kuitenkin pidempi. Tilaustuotteet sovitetaan normaaliin tuotantoon jolloin toimitusaika riippuu sen hetkisestä tuotantotilanteesta.
Vahvistamme toimitusajan kun tilauksesi on käsitelty. Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu pidempi toimitusaika, kestää tällaisten tilausten toimitus luonnollisesti hieman pidempään.
Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä valitsemallasi Matkahuollon toimitustavalla, lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen, suoraan kotiisi tai työpaikalle. Matkahuolto sopii suoraan asiakkaan kanssa tuotteen toimituksesta kotiovelle.
Huom! Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan, jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

Asiakaspalautukset

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen ostoksiisi. Jos huomaat kuitenkin tilanneesi väärän tuotteen, tai haluat jostain syystä palauttaa ostoksesi, sovelletaan palautuksiin kuluttajasuojalain etämyynnin säännöksiä.
Varastosta toimitettavilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus ilman perusteluja. Palautusoikeus päättyy 14 vuorokauden kuluttua tavaranvastaanottamisesta. Tuotteet on palautettava myyntikuntoisina, käyttämättöminä, alkuperäisessä tuotepakkauksessaan.
Palautusoikeus ei koske asiakkaan pyynnöstä määrämittaan leikattuja tuotteita kuten putkia, kankaita ja kalvoja. Myöskään asiakkaan pyynnöstä muokattuja tuotteita ei hyvitetä.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla. Ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla tai palautettavan tavaran mukana toimitettavalla ilmoituksella. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä oikeusministeriön asetuksessa säädetyn mallin mukaisella peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla viimeistään 14 päivän kuluttua (KSL 6:14)
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.
Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen Matkahuollosta ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty.
Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoitus voidaan tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen. (KSL 12:1e)
Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus myös ennen tavaran toimittamista. Peruuttamisoikeuden käyttämiselle ei tarvitse esittää perusteluja.
Voit joko vaihtaa tuotteen uuteen tai saada rahapalautuksen.
Asiakas maksaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvat kulut.

Kaavastosta tilatun tuotteen tai mittatilaustuotteen palauttaminen

Asiakkaan tilatessa valmiiksi kaavana löytyvän tuotteen, esimerkiksi venekuomun, joka ei ole varastoartikkeli, on kyseessä tilauksesta valmistettava tuote. Tähän sovelletaan kuluttajasuojalain kohtaa (KSL 6:16). Tuote valmistetaan asiakkaan pyynnöstä ja asiakkaan ilmoittamaan vakiovarusteiseen venemalliin sopivana.
Asiakas vastaa veneestä antamiensa tietojen paikkansa pitävyydestä. Tuote valmistetaan sopivaksi annettujen tietojen mukaiseen tehdas valmisteiseen vakiovarusteltuun veneeseen. Ilmoita tilausta tehdessäsi jos venettä on oleellisesti muutettu, tai siihen on asennettu lisävarusteita.
Asiakkaalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Mikäli peruutusilmoitusta ei tule, katsotaan että tilaus on voimassa ja sen yksilöllinen valmistus voidaan aloittaa. Jos 14 vuorokautta on ylittynyt ja valmistus on aloitettu – Voi asiakas edelleen perua tilauksen, mutta tällöin laskutamme tuotteen siihenastiset materiaali ja valmistuskulut. Peruuttamisoikeutta ei sen sijaan ole, jos palvelu on kokonaan suoritettu ja kuluttajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta tällaisessa tilanteessa.
Mikäli asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu, että tuotteen valmistus aloitetaan aiemmin kuin 2 viikon kuluttua – Puuttuu tilauksesta 14 vuorokauden ennakkoon peruutus mahdollisuus.

Varasto

Tuote palautetaan käyttämättömänä, kokoamattomana ja asianmukaisesti pakattuna.
HUOM! Tuotteilla, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muokkauksia tai asiakkaan mitoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Asiakaspalautuksesta tulee ilmoittaa meille sähköpostitse
Paketin noutamatta jättäminen postista tai lähettäminen paluupostissa ilman erillistä ilmoitusta ole sama asia kuin kaupan peruminen. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta perimme erillisen 20,00 €:n maksun joka vastaa lähetys‑, käsittely- ja palautuskulujen todellista kulua.

Reklamaatiot

Jos käy niin harmillisesti, että tilaamasi tuote on väärä tai viallinen, otathan aina ensimmäisenä yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet. Vialliset osat on helpoin vaihtaa, kun tuotetta ei ole vielä koottu. Jos paketti on kolhiintunut kuljetuksessa, toimithan tässäkin kohtaa samalla tavalla.

Tietosuojakäytäntö

Tutustu tietosuojakäytäntöön verkkosivun ”Tietosuoja” välilehdellä.
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Muuta

Mikäli shop.va-varuste.fi ‑sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus‑, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, shop.va-varuste.fi ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.