Verkkokauppamme on auki tehtaamme kesäloman ajan 8.7. - 4.8.2024. Kesälomamme aikana tehdyt verkkokaupan tilaukset toimitetaan lomien jälkeen viikosta 32 alkaen. Viimeistään 4.7. tulleet tilaukset ehditään toimittaa ennen lomaa.

Moderni klassikko

VA-Elite S

VA-Elite S on erittäin jämäkkä perusistuin, joka kompaktin kokonsa ansiosta sopii hyvin pienempiinkin venemalleihin. Istuimen runkorakenne on suunniteltu erityisen kestäväksi ABYC standardin vaatimusten mukaisesti. Kun etsit istuinta kovaan käyttöön, on VA-Elite S oikea valinta.

Ajaton ja hyvä muotoilu

Tyylikäs istuin antaa veneeseen uutta ilmettä

Istuin on muotoilultaan tyylikäs ja nykyaikainen. Hyvän muotoilun lähtökohtana on ollut myös turvallisuus, sillä VA-Elite S -istuin on tukeva ja turvallinen käytössä. Istuin antaa hyvän sivuttaistuen myös kovassakin kelissä ajettaessa. Istuimen ylösnostettava etuosa on kätevä ajettaessa seisaaltaan. Pystyasennossa olevan etureunan päällä voi myös istua.

Kotimaista laatua

VA-Elite S:n suunnittelu ja valmistus ovat suomalaista laatutyötä

Mitat

Ominaisuus

Mitta

Korkeus

516 mm

Leveys

511 mm

Syvyys etureuna alhaalla

583 mm

Syvyys etureuna yläasennossa

440 mm

Selkänojan korkeus

450 mm

Paino / kg

7,9 kg

Painoon ja mittoihin eivät sisälly istuimen jalusta tai asennusliuku.

VA-Elite S on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä. 

Suojahuppu

Suojaa veneistuin aina, kun et käytä venettä. Veneistuimen materiaalit ovat kyllä säänkestäviä, mutta hyvä suojaus pidentää tuotteen käyttöikää ja lisää käyttömukavuutta. Suojahuppu antaa suojaa lialta ja roskilta, vähentää materiaalien UV-rasitusta ja pitää istuimen kuivana, kun sitä ei käytetä. 

Hoito-ohjeet

VA-Elite S istuimet verhoillaan pääosin keinonahka tai PVC-materiaaleilla. Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.

Veneistuin

Jalat ja Liu’ut

Löydät veneistuimien jalat, säätöjalat ja asennusliut verkkokaupastamme. 

VA-Elite S

Asennuspisteet

VA-Elite S on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä. 

veneistuin

Hoito-ohjeet

Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.