Kausisuoja

VA-Caravan

VA-Caravan on tehokas tapa suojata matkailuautosi/ ‑vaunusi likaa ja säätä vastaan, niin kausisäilytyksessä kuin leiriolosuhteissakin. 

VA-Caravan

Suojaa matkailuautosi tai ‑vaunusi.

VA-Caravan on helppokäyttöinen kausisuoja matkailuauton ja ‑vaunun suojaksi. Suoja suunnitellaan aina mallikohtaisesti juuri sinun malliin sopivaksi. VA-Caravan soveltuu käytettäväksi kaikkiin talvisälytys- ja kausipaikkoihin sekä leiriytymispaikkoihin. Autoa/vaunua voidaan liikutella, vaikka suoja on katolla asennettuna. 

Kotimaista laatua

Suojaa lialta ja säältä

Asiakaslähtöiset ratkaisut

Kevyt, mutta silti kestävä.

Kausisuojan kokonaispaino on vain noin 15 kg, joten se on kevyt, mutta silti kestävä. Kangasosat ovat UV-suojattua, säänkestävää  PVC/PU –sekoitetta ja rungossa on käytetty Excel-lasikuituosia. Kausisuojan pystytys on erittäin helppoa ja nopeaa.

Suoja menee pieneen tilaan ja se toimitetaan omassa säilytyspussissa.  Hinnaltaan edulliset suojat ovat kotimaista laatutyötä. VA-Caravan ‑tuotteet valmistetaan aina mallikohtaisesti. Tilaamista varten tarvitaan vain tietyt mitat asuntoautostasi tai –vaunustasi, tiedot merkistä ja mallista sekä valokuva asuntoautosta/matkailuvaunusta sivulta otettuna.

VA-Caravan

Hinnat alkaen 850 € — Pyydä tarjous:

Puhelimitse + 358 (0)17 265 9500,
tai sähköpostilla va-varuste@va-varuste.fi

Huom! Tarjousta varten tarvitsemme seuraavat lisätiedot:

  • Matkailuauton / ‑vaunun valmistaja, malli & vuosimalli
  • Matkailuauton / ‑vaunun pituus, leveys, korkeus, sekä katon pituus (kts. tilausohje)
  • Mahdollinen kuva matkailuautosta / ‑vaunusta suoraan sivulta.

VA-Caravan kausisuojan esittelymalli nähtävillä Espoossa

Sovi esittely numerosta 040 7227 206

VA-Caravan tarjouspyyntö

Tutustu tilausohjeeseen ennen lomakkeen täyttämistä

Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä, kun tarjouspyyntö on käsitelty.

Vaadittu kenttä: *

Asiakas vastaa autosta antamiensa tietojen paikkansa pitävyydestä.

Erityishuomiot

Lisävarusteet

Kausisuojanhintaan sisältyy vain kausisuojan katto-osa tarvikkeineen. Halutessasi suojaan myös etuosan- tai takaosanpeitteen, valitse alta haluamasi peitteen lisäosat.

Liitteet

Liitä sivukuva asuntoautosta tai vaunusta (tuetut kuvaformaatit PNG, JPG, JPEG, GIF, BMP.)Liitä sivukuva yläviistosta asuntoautosta tai ‑vaunusta (tuetut kuvaformaatit PNG, JPG, JPEG, GIF, BMP.)

Hyväksy ehdot ja lähetä

Lisäeristystä kylmää vastaan

VA-Lämpöpeite

Meiltä saat myös thermopeitteet. Lämpöpeite tuo lisämukavuutta matkailuautoosi silloin, kun kaipaat lisäeristystä kylmää vastaan. Peite kattaa tuulilasin ja ohjaamon sivuikkunat, vähentäen näin lämmön karkaamista sisätiloista. Lämpöpeitteellä suojaat myös lasit, ohjaamon ovenkahvat ja ‑lukot jäätymiseltä. Se tuo myös yksityisyyttä auton sisälle. Valmistamme lämpöpeittoja useisiin eri matkailuautomerkkeihin.

Kysy VA-lämpöpeitettä matkailuautosi jälleenmyyjältä!

Vaunun omaan uralistaan

VA-Caravan etusuoja

Koko 2,25 x 1,4m. Ikkunan koko 160 x 50.

VA-Caravan

Kausisuojan asennus