Verkkokauppamme on auki tehtaamme kesäloman ajan 8.7. - 4.8.2024. Kesälomamme aikana tehdyt verkkokaupan tilaukset toimitetaan lomien jälkeen viikosta 32 alkaen. Viimeistään 4.7. tulleet tilaukset ehditään toimittaa ennen lomaa.

Moderni klassikko

VA-Mini GT

GT viittaa italian kielen sanaan Gran Turismo. jossa toteutuvat erinomainen muotoilu sekä ajomukavuus yhdistettynä urheilullisiin piirteisiin. VA-Mini GT on valintasi, kun kaipaat ripausta ylellisyyttä, tinkimättä vauhdikkaan ajon istuimelle asettamista vaatimuksista. Kompaktin kokonsa ansiosta VA-Mini GT sopii useimpiin venemalleihin. 

Linjakkaasti muotoiltu

Tyylikäs istuin antaa veneeseen uutta ilmettä

Uusi korkeampi selkänoja antaa hyvän tuen myös yläselälle. Istuimen ylösnostettava etuosa on kätevä ajettaessa seisaaltaan. Pystyasennossa olevan etuosan päällä voi myös istua. Hyvä muotoilu tukee myös sivuilta ja pitää ajoasennon vakaana kovemmassakin kelissä. VA-Mini GT ‑istuimen selkänojan sivuttaistuki on hyvä.  Selkänojan taustapuolelle saa halutessaan myös säilytystaskun. 

Kotimaista laatua

VA-Mini GT:n suunnittelu ja valmistus ovat suomalaista laatutyötä

Mitat

Ominaisuus

Mitta

Korkeus

670 mm

Leveys

480 mm

Syvyys etureuna alhaalla

605 mm

Syvyys etureuna yläasennossa

517 mm

Selkänojan korkeus

480 mm

Paino / kg

15 kg

Painoon ja mittoihin eivät sisälly istuimen jalusta tai asennusliuku.

VA-Mini GT on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä. 

Suojahuppu

Suojaa veneistuin aina, kun et käytä venettä. Veneistuimen materiaalit ovat kyllä säänkestäviä, mutta hyvä suojaus pidentää tuotteen käyttöikää ja lisää käyttömukavuutta. Suojahuppu antaa suojaa lialta ja roskilta, vähentää materiaalien UV-rasitusta ja pitää istuimen kuivana, kun sitä ei käytetä. 

Hoito-ohjeet

VA-Mini GT istuimet verhoillaan pääosin keinonahka tai PVC-materiaaleilla. Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta. 

Veneistuin

Jalat ja Liu’ut

Löydät veneistuimien jalat, säätöjalat ja asennusliut verkkokaupastamme. 

VA-Mini GT

Asennuspisteet

VA-Mini GT on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnityspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä.

veneistuin

Hoito-ohjeet

Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.