Verkkokauppamme on auki tehtaamme kesäloman ajan 8.7. - 4.8.2024. Kesälomamme aikana tehdyt verkkokaupan tilaukset toimitetaan lomien jälkeen viikosta 32 alkaen. Viimeistään 4.7. tulleet tilaukset ehditään toimittaa ennen lomaa.

Suojaus kunnossa?

Suojapeitteet

Valmistamme satama- ja kuljetuspeitteet, pulpetinhuput sekä erillaiset pehmusteiden suojat venekohtaisesti venevalmistajille. Kaikki kaavamme on digitoituja, joten pystymme toimittamaan yksityisasiakkaille alkuperäisillä kaavoilla valmistetut laadukkaat suojapeitteet niihin vanhempiin venemalleihin, joihin ei enää peitettä ole saatavilla jälleenmyyjältä. Lisäksi valmistamme veneisiin myös ikkunansuojia ja verhoja.

LISÄMUKAVUUTTA VENEILYYN

Toimivuutta, tyyliä ja kestävyyttä

Erilaiset suojapeitteemme on suunniteltu yhteistyössä veneiden valmistajien kanssa huomioiden veneiden eri käyttötarkoitukset. Näin suojapeitteet ovat juuri sen venemallin sopivia ja palvelevat parhaiten veneen käyttäjää.

Kun suojapeite alkaa olla uusimisen tarpeessa, tiedä, että saat meiltä laatutuotteen, joka on jo alun perin suunniteltu veneesi käyttötarkoitus huomioiden. Alkuperäistuotteiden valmistajana pystymme tarjoamaan sinulle veneeseesi sopivan alkuperäisillä kaavoilla valmistetun suojapeiton.

Suojapeitteen tarjouspyyntö

Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä, kun tarjouspyyntö on käsitelty.

Vaadittu kenttä: *

Kaaret

Jos nykyinen suojapeitteesi on VA-Varusteen valmistama ja tilaat uusintapeitteen samanmallisena, käy uusi peite olemassa oleville kaarille. Voit siis edelleen käyttää nykyisiä ehjiä kaaria.

Jos kaaret ovat taipuneet tai rikki, kannattaa uusintapeitteen kanssa tilata uudet kaaret. Lisäksi jos et ole tilaamassa samanmallista versiota kuin vanha peite, saatat tarvita uudet kaaret. Lisäksi jos ei ole varmuutta siitä, että uusi peite on samanmallinen kuin nykyinen peitteesi (esim. nykyinen peite ei ole VA-Varusteen valmistama), kannattaa tilata uudet kaaret.

Kaaret valmistetaan peitteen mallista riippuen HST-teräsputkesta tai alumiinista. Myös putken paksuus riippuu peitteen mallista, yleisimmät putkenpaksuudet ovat Ø18 (muoviheloilla), Ø20, ja Ø25mm (RST-heloilla).

Joihinkin suojapeitemalleihin kuuluu säätöjalka kaarien sijaan ja joissain malleissa ei ole kumpaakaan

Asiakas vastaa veneestä antamiensa tietojen paikkansa pitävyydestä.

Erityishuomiot

Liitteet

Hyväksy ehdot ja lähetä

Huom! Tilauksesta valmistettavien satamapeittojen toimitusaika on tällä hetkellä noin 1,5 kk tilauksesta.

Vahvistamme tarkemman toimitusajan tilausvahvistuksessa, jonka saatte tilauksestanne sähköpostiin, kun tilauksenne on meillä käsitelty.

Satamapeitto

Toimivuutta, tyyliä ja kestävyyttä

Satamapeite suojaa venettäsi sateelta, UV-säteilyltä ja roskilta veneen ollessa satamassa. Satamapeite voidaan tarpeen vaatiessa tehdä kaarille tai voidaan käyttää tukikeppejä joilla estetään veden kertyminen peitteen päälle. Satamapeitteet valmistetaan yleisimmin kevyestä PVC:stä. Peite voi peittää koko avotilan, pelkästään ohjauspulpetin tai koppiveneen ikkunat. 

Satamapeittokangas

Materiaalit

Tuotteemme valmistetaan materiaaleista, joita on helppo hoitaa, ja jotka kestävät vuodesta toiseen. Esimerkiksi satamapeitoissa käytämme tuotteesta riippuen laadukasta Sunbrella plus ‑kangasta tai erivahvuisia PVC-materiaaleja.

Kaavasto

Kaavastomme kattaa jo tuhansia venemalleja ja täydentyy jatkuvasti. Jos meiltä ei löydy juuri sinun venemallisi suojapeitteen kaavaa, pystymme erittäin todennäköisesti valmistamaan uuden satamapeitteen vanhan peitteen perusteella.

Jos sinulla taas ei ole vanhaa suojapeitettä, niin tämäkään ei ole ongelma. Pystymme myös kaavoittamaan veneeseesi kokonaan uuden, yksilöllisen ja juuri sinun veneeseesi sopivan suojapeitteen.

Oma suunnittelu

VA-Varusteen omat suunnittelijat toteuttavat uusien tuotteiden piirustukset 3D-suunnitteluohjelmilla, tai perinteisillä mitoitustavoilla.

Gerber-monikerrosleikkurit

Kangasosat leikataan pääsääntöisesti automaattileikkureilla. Digitoituihin kuomukaavoihin perustuva automaattileikkuu takaa tasaisen laadun. Osat ovat aina samankokoisia ja kuomukiinnikkeiden paikat kaavan mukaisia.

Kuomukaaret

Valmistamme venekuomujen kaaret pääosin itse. Omat metalliosastomme Kuopiossa ja Suwałkissa tarjoavat vahvan erikoisosaamisen ja kaavat ovat aina ajan tasalla.

Ompelu ja viimeistely

Perinteisiä kädentaitoja ja nykyaikaisia tuotantomenetelmiä yhdistämällä saamme kuomut ommeltua ja viimeisteltyä laadusta tinkimättä.

Talvi yllätti veneilijän?

Talvisuoja

Talvisuojamme tarjoaa veneelle arvoisensa suojan veneen talvisäilytykseen. VA-talvisuoja valmistetaan aina mallikohtaisesti. Talvisuojan asentaminen ja käyttö on helppoa ja toimintaperiaate yksinkertainen. 

Suojaus kunnossa?

Talvisuojarunko

Talvisuojarunko tukeutuu veneen kaiteisiin ja köysikiinnikkeisiin. Excel-lujitemuovista valmistettu runko on kestävä, mutta kevyt. Talvisuojarungon pystyttää itsekseenkin helposti.

Runko koostuu useaan osaan menevästä harjaputkesta ja siitä lähtevistä teleskooppisäädettävistä sivutuista. Rungon mukana tulee aina asennusohje, josta näet oikeat kiinnityspaikat.

Jos joku talvisuojarungon putkista tai kiinnikkeistä esimerkiksi katoaa, saat meiltä tarvittavia osia edullisesti varaosina. Veneenvaihdon yhteydessä on runko helppo myös modifioida tarvittaessa toiselle venemallille sopivaksi.

Talvisuojarunko toimitetaan kätevässä säilytyspussissa, joten voit säilyttää pieneen tilaan menevää runkopakettia vaikka varastossa.