Käytettävyyttä muotoilusta tinkimättä

Venepehmusteet

Tyynyt parantavat veneilymukavuutta ja vaikuttavat merkittävästi veneen ulkonäköön. Tyynyjen kehittelyssä teemme yhteistyötä useimpien  venevalmistajien kanssa. 

Pehmusteilla ilmettä ja mukavuutta

Pystymme tarjoamaan uusintatyynyinä alkuperäisellä kaavalla tehdyn yksittäisen tyynyn tai koko tyynysarjan.

Venetyynymme tarjoavat loistavaa käytettävyyttä tyylistä tinkimättä. Olemme valmistaneet vuosia alkuperäiset venetyynyt erityisesti erilaisiin avovenemalleihin. Kun tyynyt alkavat olla uusimisen tarpeessa, pystymme toimittamaan alkuperäisellä kaavalla tehdyn tyynysarjan tai yksittäisen tyynyn. Tyynyjen uusimisen yhteydessä on myös mahdollista päivittää myös tyynyn väri materiaali- ja värivalikoimamme puitteissa.

Huomioittehan, että valmistamme tyynyjä vain kaavojemme mukaisina. Jos veneessäsi olevat tyynyt eivät ole valmistamiamme, niin uusintatyynyasioissa kannattaa kääntyä venevalmistajan puoleen. Emme tee yksittäisten tyynyjen verhoilutöitä tai veneiden sisäverhoiluja.

Yksilölliset ratkaisut venevalmistajille

ajatuksesta pehmusteiksi

Suunnittelemme tarpeidesi mukaiset venetyynyt

Käytämme tyynyjen suunnittelussa 3D-ohjelmia, joilla voimme mallintaa hyvinkin erilaisia vaihtoehtoja ilman prototuotteen mallintamista. Näin suunnittelu on nopeaa ja kustannustehokasta. Pystymme valmistamaan uuteen venemalliin sopivat tyynysarjat jo ennakkoon, jotta ne ovat käytettävissä jo ensimmäisiin prototyyppi- ja esittelyveneisiin. Kattavasta materiaalivalikoimastamme löytyy kuhunkin tarpeeseen sopiva väri- ja materiaaliyhdistelmä. 

Erotu massasta

Tikattu tai paistettu kuvio yksinoikeudella

Kattavasta vinyylivalikoimastamme löydätte juuri teille sopivan väri- ja materiaaliyhdistelmän. Erilaisilla ja eri värisillä tikkauksilla pehmusteista voidaan tehdä yksilöllisempiä. Valittuun kankaaseen voidaan myös tikata tai paistaa haluttu kuvio. Kuvio voidaan tehdä myös yksinoikeudella. 

Asiakaslähtöiset ratkaisut

Yksilölliset projektit

Suunnittelemme tarpeisiinne sopivat pehmusteet. Voimme mukauttaa teidän designinne meidän tuotantotapoihin tai voimme aloittaa suunnittelun puhtaalta pöydältä. Venepehmusteisiin voidaan tehdä erilaisia toimintoja kuten kaatuvia tai kääntyviä selkänojia. Pehmusteiden saranoimisella voidaan mahdollistaa niiden säilöminen pienempään tilaan. Patjoja voimme verhoilla kovilla tai pehmeillä taustoilla jolloin esimerkiksi aurinkopatja voi olla kantava rakenne. 

Hoito-ohjeet

Pieni likaantuma

  • Pyyhi venetyynyt nihkeällä tai hieman kostealla siivouspyyhkeellä. Voit laittaa pyyhkeeseen hieman neutraalia pesunestettä.

  • Anna pinnan kuivua ilmavassa tilassa.

Suuremmat tahrat

  • Irrota tyynynpäällinen irti vaahdosta.

  • Pese päällinen käsin haaleassa vedessä mietoa saippualiuosta käyttäen. Huom! Vain käsinpesu!

  • Huuhtele päällinen huolellisesti ja kuivaa reilusti tuulettamalla.

Yleistä:

  • Säilytä tyynyt veneessä niin, että ne eivät ole vesisateiden armolla. Vaikka tyynyn sisällä oleva vaahtomuovi on suojattu muovipinnalla, niin se ei ole vesitiivis. Vaahtomuoviin ja tyynypäällisen sisäpinnalle voi muodostua hometta, jos tyyny on vettyneenä koko ajan eikä pääse kuivumaan ilmavassa tilassa.

  • Venetyynyjä ei kannata säilyttää pitkiä aikoja suorassa auringonvalossa. Vaikka materiaali on UV-suojattu, saattaa pitkäaikainen altistuminen UV-valolle haalistaa värejä ja lyhentää materiaalien kestoikää.

  • Ota tyynyt talvisäilytykseen kuivaan, hyvin ilmastoituun paikkaan. Älä käytä tai säilytä keinonahkaisia tyynyjä kovassa pakkasessa, sillä materiaalin pinta voi murtua.