Verkkokauppamme on auki tehtaamme kesäloman ajan 8.7. - 4.8.2024. Kesälomamme aikana tehdyt verkkokaupan tilaukset toimitetaan lomien jälkeen viikosta 32 alkaen. Viimeistään 4.7. tulleet tilaukset ehditään toimittaa ennen lomaa.

Haku

Star brite – Mustan kasvuston poistaja

Tuotekoodi:

RE_HOPOSB

18,00  (14,52  + alv)

Kuvaus

Homeenpoistoaine poistaa mustat homepisteet tehokkaasti niin kankailta kuin koviltakin pinnoilta.

Voidaan käyttää lähes kaikille materiaaleille niin veneissä, kotitalouksissa, mökeillä ja asuntovaunuissa.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi kuomut, pelastusliivit, sisustukset, laatat, laastit, suihkukopit, -verhot, kumimatot, markiisit, ulkokaihtimet, vinyylipinnat, jne.

Tuote on helppokäyttöinen. Se suihkutetaan pintaan ja annetaan vaikuttaa. Lopuksi tehdään huuhtelu runsaalla puhtaalla vedellä. Tuotetta voidaan levittää harjaa tai sientä käyttäen käsiteltävän kohteen pinnalle suihkutuksen jälkeen. Kovaa hankausta ei kuitenkaan tarvita. Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta.

Puskuroidun valkaisuaineseoksen ansiosta tuote ei heikennä kankaiden tai vinyylin kestävyyttä, kuten perinteinen kloriittipesu.

Lue ja noudata käyttöohjeita huolellisesti.

Kuomut, markiisit, teltat ja muut ulkokäyttöön tarkoitetut kankaat tulee käsitellä pesun jälkeen kyllästeaineella. Suosittelemme käyttöön Sunbrella-kankaille sopivaa Tex’Aktiv Guard -kuomukyllästettä.

Samankaltaisia tuotteita