Haku

VA-Caravan

Tuotekoodi:

750,00 1 150,00 

Tilaa VA-Caravan -kausisuoja täyttämällä alla olevalle lomakkeelle matkailuautosi/-vaunusi tiedot. Kausisuojan hinnoittelu perustuu matkailuauton/-vaunun mittoihin.

Tuote sisältää:

  • Kausisuojan katto-osa
  • Katto osan kiinnitystarvikkeet
  • Säilytyskassi kausisuojalle
  • Tarvittavat pehmusteet

Etu- ja takasuoja myydään lisävarusteena. Valitessasi etu- ja takaosansuojia tilaukseen lomakkeella, näet yhteenlasketun tuotteen hinnan lomakkeen alla.

Asiakas vastaa siitä, että hänen antamansa tiedot ajoneuvosta ja sen mitoista ovat oikein. Liitteeksi vaadittavia kuvia käytetään kausisuojan mitoitukseen. Suunnittelijamme tarkistaa kuvat, ja pyytää tarvittaessa lisätietoja tai kuvia.

Valitse kausisuojan pituus

Kausisuojan pituus on = Auton/vaunuun katon pituudesta seuraava suurempi mitta, puolen metrin välein. Esim. Katon pituuden ollessa 6,2 metriä, valitse 6,5 m

VA-Caravan Kausisuojat valmistetaan aina tilauksesta. Lue TOIMITUSEHDOT täältä

Yli 8 metriä pitkästä VA-Caravan Kausisuojasta, voit pyytää tarjouksen yhteydenotto lomakkeella Mittausohje (pdf)

Kuvaus

VA-Caravan on helppokäyttöinen kausisuoja matkailuauton ja -vaunun suojaksi. Suoja suunnitellaan aina mallikohtaisesti juuri sinun malliin sopivaksi. VA-Caravan soveltuu käytettäväksi kaikkiin talvisälytys- ja kausipaikkoihin sekä leiriytymispaikkoihin. Autoa/vaunua voidaan liikutella, vaikka suoja on katolla asennettuna.

Suojaa lialta ja säältä

  • Suojaa auton tai vaunun kattoa UV-säteilyltä.
  • Toimii myös lämpösuojana helpottaen sisätilojen pitämistä viileämpänä.
  • Suojan avulla estät lian, lehtien jne. kertymisen katolle.
  • Vähentää sateen aiheuttamaa melua.
  • VA-Caravan suojaa talvella lumelta ja jäältä. Se kestää noin 30-40 cm:n lumikuorman. Kun lämpötila nousee plussan puolelle, peiton liukkaan ulkopinnan ansiosta lumet tippuvat itsekseen alas suojan päältä.

Kausisuojan kokonaispaino on vain noin 15 kg, joten se on kevyt, mutta silti kestävä. Kangasosat ovat UV-suojattua, säänkestävää PVC/PU –sekoitetta ja rungossa on käytetty Excel-lasikuituosia. Kausisuojan pystytys on erittäin helppoa ja nopeaa. Suoja menee pieneen tilaan ja se toimitetaan omassa säilytyspussissa. Hinnaltaan edulliset suojat ovat kotimaista laatutyötä. VA-Caravan -tuotteet valmistetaan aina mallikohtaisesti. Tilaamista varten tarvitaan vain tietyt mitat asuntoautostasi tai –vaunustasi, tiedot merkistä ja mallista sekä valokuva asuntoautosta/matkailuvaunusta sivulta otettuna.

Lisätiedot

Paino25 kg (kilogramma)
Mitat310 × 50 × 50 cm (senttimetri)
Matkailuauton/-vaunun katon pituus

4,0 Metriä, 4,5 Metriä, 5,0 Metriä, 5,5 Metriä, 6,0 Metriä, 6,5 Metriä, 7,0 Metriä, 7,5 Metriä, 8,0 Metriä

Samankaltaisia tuotteita