Moderni klassikko
VA-Mini GT

GT viittaa italian kielen sanaan Gran Turismo. jossa toteutuvat erinomainen muotoilu sekä ajomukavuus yhdistettynä urheilullisiin piirteisiin. VA-Mini GT on valintasi, kun kaipaat ripausta ylellisyyttä, tinkimättä vauhdikkaan ajon istuimelle asettamista vaatimuksista. Kompaktin kokonsa ansiosta VA-Mini GT sopii useimpiin venemalleihin.

Linjakkaasti muotoiltu
Tyylikäs istuin antaa veneeseen uutta ilmettä

Uusi korkeampi selkänoja antaa hyvän tuen myös yläselälle. Istuimen ylösnostettava etuosa on kätevä ajettaessa seisaaltaan. Pystyasennossa olevan etuosan päällä voi myös istua. Hyvä muotoilu tukee myös sivuilta ja pitää ajoasennon vakaana kovemmassakin kelissä. VA-Mini GT -istuimen selkänojan sivuttaistuki on hyvä.  Selkänojan taustapuolelle saa halutessaan myös säilytystaskun.

Kotimaista laatua
VA-Mini GT:n suunnittelu ja valmistus ovat suomalaista laatutyötä
  • Istuin on suunniteltu Suomessa, ja voit löytää sen useiden kotimaisten venevalmistajien veneistä.
  • VA-Mini GT:llä on paljon tyytyväisiä käyttäjiä.
  • Istuimen runko on valmistettu ruiskuvalamalla lujasta ja sitkeästä HDPE-muovista sekä alumiiniosista. PUR-vaahdosta valettu selkänoja antaa istuimelle ryhdikkään ja viimeistellyn ilmeen.
  • Istuin voidaan verhoilla valitsemillasi keinonahka / vinyylimateriaaleilla, joista meillä löytyy laaja valikoima myös varastoväreinä.
Mitat
OMINAISUUS MITTA
Korkeus 670 mm
Leveys 480 mm
Syvyys etureuna alhaalla 605 mm
Syvyys etureuna yläasennossa 517 mm
Selkänojan korkeus 480 mm
Paino / kg 15 kg

Painoon ja mittoihin eivät sisälly istuimen jalusta tai asennusliuku.

VA-Mini on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnistyspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä.
Asennuspisteet
Suojahuppu

Suojaa veneistuin aina, kun et käytä venettä. Veneistuimen materiaalit ovat kyllä säänkestäviä, mutta hyvä suojaus pidentää tuotteen käyttöikää ja lisää käyttömukavuutta. Suojahuppu antaa suojaa lialta ja roskilta, vähentää materiaalien UV-rasitusta ja pitää istuimen kuivana, kun sitä ei käytetä.

Hoito-ohjeet

VA-Mini GT istuimet verhoillaan pääosin keinonahka tai PVC-materiaaleilla. Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.

Veneistuin
Jalat ja Liu'ut

Löydät veneistuimien jalat, säätöjalat ja asennusliut verkkokaupastamme.

Jalat ja liut
VA-Mini GT
Asennuspisteet

VA-Mini GT on asennettavissa useimpiin tuolinjalkoihin ja liukuihin. Tarkista kiinnistyspulteille tarkoitettujen reikien sijainti tästä.

Asennuspisteet
veneistuin
Hoito-ohjeet

Istuimen puhdistukseen ja hoitoon voidaan käyttää VA-Varusteen veneistuimien hoito-ohjetta tai kulloisenkin materiaalin valmistajan hoito-ohjetta.

Hoito-ohjeet
TAKAISIN YLÖS