Suojaus kunnossa?
Suojapeitteet

Valmistamme satama- ja kuljetuspeitteet, pulpetinhuput sekä erillaiset pehmusteiden suojat venekohtaisesti venevalmistajille. Kaikki kaavamme on digitoituja, joten pystymme toimittamaan yksityisasiakkaille alkuperäisillä kaavoilla valmistetut laadukkaat suojapeitteet niihin vanhempiin venemalleihin, joihin ei enää peitettä ole saatavilla jälleenmyyjältä. Lisäksi valmistamme veneisiin myös ikkunansuojia ja verhoja.

LISÄMUKAVUUTTA VENEILYYN
Toimivuutta, tyyliä ja kestävyyttä

Erilaiset suojapeitteemme on suunniteltu yhteistyössä veneiden valmistajien kanssa huomioiden veneiden eri käyttötarkoitukset. Näin suojapeitteet ovat juuri sen venemallin sopivia ja palvelevat parhaiten veneen käyttäjää.

Kun suojapeite alkaa olla uusimisen tarpeessa, tiedä, että saat meiltä laatutuotteen, joka on jo alun perin suunniteltu veneesi käyttötarkoitus huomioiden. Alkuperäistuotteiden valmistajana pystymme tarjoamaan sinulle veneeseesi sopivan alkuperäisillä kaavoilla valmistetun suojapeiton.

Suojapeitteen tarjouspyyntö

   Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä, kun tarjouspyyntö on käsitelty.

   Vaadittu kenttä: *


   SatamapeitteellePulpetinhupulleYläohjaamopeitteelleEtuosanpeitteellePuomipussillePenkinsuojapeitteelleMuulle suojapeitteelle

   Kaaret

   Jos nykyinen suojapeitteesi on VA-Varusteen valmistama ja tilaat uusintapeitteen samanmallisena, käy uusi peite olemassa oleville kaarille. Voit siis edelleen käyttää nykyisiä ehjiä kaaria.

   Jos kaaret ovat taipuneet tai rikki, kannattaa uusintapeitteen kanssa tilata uudet kaaret. Lisäksi jos et ole tilaamassa samanmallista versiota kuin vanha peite, saatat tarvita uudet kaaret. Lisäksi jos ei ole varmuutta siitä, että uusi peite on samanmallinen kuin nykyinen peitteesi (esim. nykyinen peite ei ole VA-Varusteen valmistama), kannattaa tilata uudet kaaret.

   Kaaret valmistetaan peitteen mallista riippuen HST-teräsputkesta tai alumiinista. Myös putken paksuus riippuu peitteen mallista, yleisimmät putkenpaksuudet ovat Ø18 (muoviheloilla), Ø20, ja Ø25mm (RST-heloilla).

   Joihinkin suojapeitemalleihin kuuluu säätöjalka kaarien sijaan ja joissain malleissa ei ole kumpaakaan

   Uudet kaaret tai säätöjalkaEi kaaria tai säätöjalkaa

   Asiakas vastaa veneestä antamiensa tietojen paikkansa pitävyydestä.

   Erityishuomiot


   Liitteet

   Voit halutessasi liittää mukaan kuvia veneestä ja/tai vanhasta suojapeitteestä tarjouksen käsittelyn helpottamiseksi. (tuetut kuvaformaatit PNG, JPG, JPEG, GIF, BMP.)

   Hyväksy ehdot ja lähetä


   SähköpostitsePuhelimitse

  Huom! Tilauksesta valmistettavien uusintakuomujen ja satamapeittojen toimitusaika on tällä hetkellä noin 5 kk tilauksesta.

  Vahvistamme tarkemman toimitusajan tilausvahvistuksessa, jonka saatte tilauksestanne sähköpostiin, kun tilauksenne on meillä käsitelty.

  Satamapeitto
  Toimivuutta, tyyliä ja kestävyyttä

  Satamapeite suojaa venettäsi sateelta, UV-säteilyltä ja roskilta veneen ollessa satamassa. Satamapeite voidaan tarpeen vaatiessa tehdä kaarille tai voidaan käyttää tukikeppejä joilla estetaan veden kertyminen peitteen päälle. Satamapeitteet valmistetaan yleisimmin kevyestä PVC:stä. Peite voi peittää koko avotilan, pelkästään ohjauspulpetin tai koppiveneen ikkunat.

  Satamapeittokangas
  Materiaalit

  Tuotteemme valmistetaan materiaaleista, joita on helppo hoitaa, ja jotka kestävät vuodesta toiseen. Esimerkiksi satamapeitoissa käytämme tuotteesta riippuen laadukasta Sunbrella plus -kangasta tai erivahvuisia PVC-materiaaleja.

  Kaavasto

  Kaavastomme kattaa jo tuhansia venemalleja ja täydentyy jatkuvasti. Jos meiltä ei löydy juuri sinun venemallisi suojapeitteen kaavaa, pystymme erittäin todennäköisesti valmistamaan uuden satamapeitteen vanhan peitteen perusteella.

  Jos sinulla taas ei ole vanhaa suojapeitettä, niin tämäkään ei ole ongelma. Pystymme myös kaavoittamaan veneeseesi kokonaan uuden, yksilöllisen ja juuri sinun veneeseesi sopivan suojapeitteen.

  Oma suunnittelu
  VA-Varusteen omat suunnittelijat totetuttavat uusien tuotteiden piirustukset 3D-suunnitteluohjelmilla, tai perinteisillä mitoitustavoilla.
  Gerber-monikerrosleikkurit
  Kangasosat leikataan pääsääntöisesti automaattileikkureilla. Digitoituihin kuomukaavoihin perustuva automaattileikkuu takaa tasaisen laadun. Osat ovat aina samankokoisia ja kuomukiinnikkeiden paikat kaavan mukaisia.
  Kuomukaaret
  Valmistamme venekuomujen kaaret pääosin itse. Omat metalliosastomme Kuopiossa ja Suwałkissa tarjoavat vahvan erikoisosaamisen ja kaavat ovat aina ajan tasalla.
  Ompelu ja viimeistely
  Perinteisiä kädentaitoja ja nykyaikaisia tuotantomenetelmiä yhdistämällä saamme kuomut ommeltua ja viimeisteltyä laadusta tinkimättä.
  Talvi yllätti veneilijän?
  Talvisuoja

  Talvisuojamme tarjoaa veneelle arvoisensa suojan veneen talvisäilytykseen. VA-talvisuoja valmistetaan aina mallikohtaisesti. Talvisuojan asentaminen ja käyttö on helppoa ja toimintaperiaate yksinkertainen.

  Suojaus kunnossa?
  Talvisuojarunko

  Talvisuojarunko tukeutuu veneen kaiteisiin ja köysikiinnikkeisiin. Excel-lujitemuovista valmistettu runko on kestävä, mutta kevyt. Talvisuojarungon pystyttää itsekseenkin helposti.

  Runko koostuu useaan osaan menevästä harjaputkesta ja siitä lähtevistä teleskooppisäädettävistä sivutuista. Rungon mukana tulee aina asennusohje, josta näet oikeat kiinnityspaikat.

  Jos joku talvisuojarungon putkista tai kiinnikkeistä esimerkiksi katoaa, saat meiltä tarvittavia osia edullisesti varaosina. Veneenvaihdon yhteydessä on runko helppo myös modifioida tarvittaessa toiselle venemallille sopivaksi.

  Talvisuojarunko toimitetaan kätevässä säilytyspussissa, joten voit säilyttää pieneen tilaan menevää runkopakettia vaikka varastossa.

  TAKAISIN YLÖS

  Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

  Necessary

  Advertising

  Analytics

  Other