Kauden värivaihtoehdot
Värikartta

Varastostamme tällä hetkellä löytyvät värivaihtoehdot.

Kuomukankaat
Sunbrella Plus

Kuomuissa käyttämämme Sunbrella Plus-kuomukangas on laadukas ja vuodesta toiseen kestävä materiaali. Kangas on kuituvärjättyä 100% akryyliä, joka on kyllästetty valmiiksi ja UV-suojattu. Tästä näet varastostamme tällä hetkellä löytyvät värivaihtoehdot. Jos olet kiinnostunut tilaamaan uuden kuomun tai saamaan tarjouksen uudesta kuomusta/satamapeitosta, niin lähetä tarjouspyyntö.

Suojapeitekankaat
PVC, Cape ja Heavy

Satamapeittokankaat veneen kattaviin suojapeitteisiin ja muihin suojiin. Satamapeittokangas ei ole tarkoitettu veneen talvisuojaukseen.

Verhoilukankaat
Silvertex

Silvertex on helposti pyyhittävä vinyylikangas, jossa on himmeästi hohtava mattamainen pinta. Silvertex on antibakteerinen ja vedenpitävä. Sillä on myös hyvät paloturvallisuus-, pakkasenkestävyys- sekä valonkesto-ominaisuudet.

Verhoilukankaat
Diamante

Diamante on Permablok3-kokoelman laadukas ja kestävä yksivärinen vinyylikangas.

Verhoilukankaat
Keinonahat

Keinonahka tai tekonahka sopii hyvin verhoiluun. Verhoiluun sopiva keinonahka on paksua ja kestävää. Verhoiluun sopivan keinonahan yleisimpiä materiaaleja ovat kestävä polyesteripinnoite ja muut tekokuidut puuvillapohjalla. Verhoilumateriaalina keinonahka tunnetaan aitoa nahkaa jäljittelevästä pinnasta ja värityksestä sekä helppohoitoisuudesta ja likaa ja vettä hylkivistä ominaisuuksista.

Langat
Kuomulangat

Polyesteri/puuvilla lanka.

Langat
Tyynylangat

Serafil on ompelu- ja kirjontalanka, joka on valmistettu jatkuvasta polyesterifilamentista.

Yksittäiset langat on valmistettu loputtomista kuiduista (filamenteista) jatkuvien filamenttilankojen valmistamiseksi. Jopa 200 yksittäistä säiettä muodostaa yhden langan (jatkuvan filamentin). Rakenteensa ansiosta jatkuvilla filamenteilla on sileä, kiiltävä pinta ja tasaiset kierteet. Lisäksi niillä on erittäin korkea murtolujuus ja kulutuskestävyys.

TAKAISIN YLÖS

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Necessary

Advertising

Analytics

Other