Moderni klassikko
Veneistuimet

Olemme suunnitelleet veneistuinmalliston, jossa suunnittelun lähtökohtana on ollut hyvä muotoilu, joka tuntuu käyttömukavuutena, mutta näkyy myös edukseen. Olemme yhdistäneet ergonomian moderniin muotokieleen. Veneistuimemme tunnistat muista perusistuimista erottuvasta tyylikkäästä muotoilusta.

Toimivuutta, tyyliä ja kestävyyttä
Suunnittelun lähtökohtana on ollut hyvä muotoilu, joka tuntuu käyttömukavuutena, mutta näkyy myös edukseen

VA-Veneistuimien suunnittelu ja valmistus ovat kotimaista laatutyötä. Istuimien etuosan voi kaikissa malleissa nostaa pystyyn, joka tekee seisaaltaan ajamisesta helppoa. Pystyasennossa olevan etuosan päällä voi myös tarvittaessa istua. Hybridirakenne varmistaa istuimen kestävyyden kovassakin käytössä. VA-Veneistuimia on saatavana eri materiaali- ja värivaihtoehdoilla.

Veneistuinmallistomme yksityisasiakkaille
VA-Mini
VA-Mini on tarkoitettu mukavaan ja sporttiseen veneilyyn. Kompaktin kokonsa ansiosta VA-Mini sopii useimpiin venemalleihin.
LUE LISÄÄ
VA-Mini GT
VA-Mini GT on valintasi, kun kaipaat ripausta ylellisyyttä, tinkimättä vauhdikkaan ajon istuimelle asettamista vaatimuksista. Kompaktin kokonsa ansiosta VA-Mini GT sopii useimpiin venemalleihin.
LUE LISÄÄ
VA-Pro
VA-Pro on tarkoitettu turvalliseen ja miellyttävään veneilyyn, sillä veneistuimen neljään eri asentoon nopeasti säädettävät selkänoja ja reisituki mahdollistavat ergonomisen ja turvallisen ajoasennon. Patentoidulla pikasäätömekanismilla varustettu istuin on helppo säätää omalle vartalolle sopivaksi.
LUE LISÄÄ
VA-Swing
VA-Swing tuo lisämukavuutta veneilyyn. Istuimen reisituen ja selkänojan hyvä muotoilu pitää ajoasennon vakaana, ja mukavuutta lisää tavanomaista muhkeampi istuinpehmuste. VA-Swing on suunniteltu siten, että siihen istuminen ja pois nouseminen on helppoa ja nopeaa.
LUE LISÄÄ
Hoito-ohjeet
Pieni likaantuma
  • Pyyhi veneistuin nihkeällä tai hieman kostealla siivouspyyhkeellä. Voit laittaa pyyhkeeseen hieman neutraalia pesunestettä.
  • Anna pinnan kuivua ilmavassa tilassa.
Yleistä:
  • Säilytä istumet veneessä niin, että ne eivät ole vesisateiden armolla. Vaikka istuimen sisällä oleva vaahtomuovi on suojattu muovipinnalla, niin se ei ole vesitiivis. Vaahtomuoviin ja tyynypäällisen sisäpinnalle voi muodostua hometta, jos tyyny on vettyneenä koko ajan eikä pääse kuivumaan ilmavassa tilassa.
  • Veneistuimia ei kannata säilyttää pitkiä aikoja suorassa auringonvalossa. Vaikka materiaali on UV-suojattu, saattaa pitkäaikainen altistuminen UV-valolle haalistaa värejä ja lyhentää materiaalien kestoikää.
  • Ota istuimet talvisäilytykseen kuivaan, hyvin ilmastoituun paikkaan. Älä käytä tai säilytä keinonahkaisia istuimia kovassa pakkasessa, sillä materiaalin pinta voi murtua.
Yksilölliset ratkaisut venevalmistajille
Ajatuksesta istuimeksi
Erilaisilla ratkaisuilla toteutetut veneistuimet

Suunnittelemme ja valmistamme veneteollisuuteen veneistuimia eri tarpeisiin. Pystymme muokkaamaan tarvittaessa vakiomalliston istuimia materiaalien, värien ja tikkausten suhteen, jolloin saadaan eri tarpeisiin sopiva istuin pienillä kustannuksilla. Vakioistuinrunkoihin on myös mahdollista räätälöidä omia vaahtoleikkeitä kohtuullisilla kustannuksilla.

 

Valikoimastamme löytyviin erilaisiin istuinrunkoihin voidaan suunnitella ja toteuttaa omat muotovaahdot, jolloin istuimiin saadaan jo erilaisia ratkaisuja. Tarvittaessa pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteistyökumppaneidemme kanssa myös omat runkomuotit istuimille, jolloin on mahdollista tehdä hyvinkin yksilöllisiä istuinratkaisuja. Kustannuksiltaan nämä sopivat suurien tuotantosarjojen tarpeisiin.

Asiakaslähtöiset ratkaisut
Yksilölliset projektit

Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme Kuopiossa ja Puolan tehtaallamme hoitaa kangasosien suunnittelun, tuotantoon sovittamisen ja tarvittaessa testauksen. Huolehtimalla kokonaisvaltaisesti tuotteen suunnittelusta ja kokoonpanosta, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua.

Eikö sopivaa löytynyt?
Suunnittelemme tarpeidesi mukaiset veneistuimet
Verhoiluosat

Ammattitaitoinen suunnittelutiimme Kuopiossa ja Puolan tehtaallamme hoitaa kangasosien suunnittelun, tuotantoon sovittamisen ja tarvittaessa testauksen.

Muotovaahdot

Istuimien monimutkaiset vaahtomuoviosat voidaan tarvittaessa tehdä valutekniikoilla. Suunnittelumme toteuttaa alustavat muottimallit alihankintaan.

Vaahtoleikkeet

Suurin osa venepehmusteita voidaan leikata muotoon vaahtoaihioista. Monipuolinen toimittajaketjumme mahdollistaa myös haastavammat leikkeet.

Runko on veneistuimen perusta

Istuimien runkorakenteet mitoitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme ratkaisemaan tukirakenteet muovi-, metalli- tai puuratkaisuilla.

Kokoonpano

Huolehtimalla kokonaisvaltaisesti tuotteen suunnittelusta ja kokoonpanosta pystymme tarjoamaan sinulle parasta laatua.

Toimitus

Kuopiosta pystymme hyvin palvelemaan asiakkaitamme Pohjoismaissa. Puolan Suwałkissa sijaitsevasta tehtaasta saavutamme hyvät yhteydet Eurooppaan.

Erotu massasta
Tikattu tai paistettu kuvio yksinoikeudella

Kattavasta vinyylivalikoimastamme löytyy eri tarpeisiin sopiva väri- ja materiaaliyhdistelmä. Valittuun kankaaseen voidaan myös tikata tai paistaa haluttu kuvio. Kuvio voidaan tehdä myös yksinoikeudella venemerkille.

Ajatuksesta istuimeksi
Runko tarpeesi mukaan

Yleisin veneistuimissamme käyttämämme runko on sitkeän ja kestävän polyeteenin ja kevyen alumiinin yhistelmä. Voimme käyttää uusien istuimien suunnittelussa hyväksi jo olemassa olevia polyeteeniosia jolloin voidaan pitää tuotekehitys- ja valmistuskustannukset kurissa. Istuimen runko voidaan vaihtoehtoisesti tehdä alumiiniputkesta taivuttamalla. Näin istuimesta voidaan tehdä todella kevyt. Käytämme joidenkin istuimiemme rungoissa alumiini- ja polyeteenilevyjä sekä filmivaneria.

TAKAISIN YLÖS